Onze Uitgaven

Home » Onze Uitgaven

Uitgaven

Justitia Omnibus is in de eerste plaats een innovatieve juridische uitgever, maar dan in de huidige tijd. Onze uitgaven en diensten hebben tot doel het recht beter toegankelijk te maken. Wij doen dat via verschillende websites:

Overeenkomsten.nlEen grote verzameling juridische documenten. In begrijpelijk Nederlands gesteld, geschikt voor eindgebruikers. Eenvoudige juridische brieven zijn gratis. Juridische overeenkomsten zijn per stuk af te nemen vanaf € 9,–
DoeHetZelfNotaris.nl.Online in je eigen tijd een notariële akte voorbereiden. Daarna met forse korting laten passeren door de aangesloten notaris. Een van de grootste notarisdiensten in Nederland. Duizenden aktes werden al gemaakt via onze site.
Doehetzelfnotaris

Andere mogelijkheden

Wij kunnen je op veel manieren van dienst zijn. Onze documenten op jouw website? Kijk eens onder White Label. Jouw juridische documenten in een webshop? Kijk eens bij webshop.

Juridische innovatie

Een lezing over de snel wijzigende juridische werkelijkheid? De invloed van IT op het recht en op de distributie van het recht. Lees de blogs op deze site of neem contact op met Pablo van Klinken.