Webservice voor jouw cliënten

Home » Onze Uitgaven » Webservice voor jouw cliënten

Online tools gebruiken voor jouw cliënten

Via DoeHetZelfNotaris kunnen klanten akte voorbereiden. Met een zeer eenvoudige tool kun je deze “online akte maken” ook op jouw kantoorsite aanbieden. Je krijgt een aparte code van ons die je achter een button of logo plaatst. Vervolgens komt de bezoeker op een specifiek voor jouw kantoor gemaakte landing page.
De bezoeker wordt namens jouw kantoor welkom geheten. Bereid de akte voor op de DoeHetZelf manier. Aan het einde wordt de cliënt weer terug geleid naar jouw kantoor. Jij ontvangt de bevestiging van ons zoals je gewend bent.

Snel Onlinedienst aanbieden

DoeHetZelfNotaris biedt haar diensten en kennis aan om de bij haar aangesloten notarissen te ondersteunen. Op deze manier maken wij onze notarissen sterker. Met het aanbieden van een online aktegenerator kun je nieuwe klanten aantrekken. Dat zijn de klanten die je nu verliest in de ruime regio. Meer jongeren, meer prijskopers, meer digitaal ingestelde klanten.

Referenties?

Wil je zien hoe het werkt in de praktijk? Kijk dan eens op bijvoorbeeld de website van Hoffspoor Notarissen onder de knop Online diensten.
Wil je meer of een andere vorm? Wij staan open voor elke vorm van samenwerking.