Over ons

Home » Over ons

Justitia Omnibus: recht voor allen

Justitia Omnibus is de uitgeverij die het recht weer toegankelijk maakt voor iedereen. Een nieuw concept, een nieuw bedrijf. Een bedrijf dat midden in de samenleving staat en zich daar ook van bewust is.

Recht voor allen, dan ook rechtvaardig delen

Bij Justitia Omnibus werken we met het: 1 plus 1 plus 1 principe.
De eerste 1: wij geven ieder jaar 1 procent van onze omzet aan goede doelen die zich inzetten voor de toegang tot het recht. In 2016 is dat Advocaten voor advocaten.
De tweede 1: iedere werknemer geeft 1% van zijn werktijd aan een zelf te kiezen goed doel. Hiervoor ontvangen alle werknemers drie extra verlofdagen per jaar, die ze aan dat goede doel moeten besteden.
De derde 1: goede doelen kunnen iedere maand gratis documenten uit onze databank aanvragen ter waarde van 1% van de maandelijkse omzet . Wil je hiervan gebruik maken, stuur dan een aanvraagmail aan: p.van.klinken@justitiaomnibus.nl

Milieu

Wij belasten het milieu niet. Dat doen we om te beginnen door zoveel mogelijk digitaal te werken, om zo ons papiergebruik te minimaliseren. Bovendien compenseren wij onze “milieuvoetafdruk”. Wij kopen via CO2 Markt van Natuur en milieu een aantal tonnen CO2-rechten op. Voor het komende jaar gaat het om:
– 2 werkplekken á 50 ton CO2
– 1 personenauto á 7 ton CO2
– 500.000 zoekopdrachten in Google (je kan dus vooruit).

Eerlijk zakendoen

Wij doen eerlijk zaken. Daarom heeft onze website www.overeenkomsten.nl een certificering van Thuiswinkelwaarborg, het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.
We kunnen niet op al onze sites een dergelijk keurmerk aanvragen. Maar ook op DoeHetZelfNotaris werken we volgens dezelfde principes.
Ben je niet tevreden over een product van ons? Voldoet het product niet aan wat je van ons verwacht? Wij proberen het met je op te lossen. Lukt dat niet, dan geldt: “niet goed geld terug”.