Advies

Home » Over ons » Advies

Als adviseur

Je kunt mij mr. Pablo van Klinken ook vragen voor advies of een lezing. Mijn jarenlange ervaring in het juridische domein hebben me zeer deskundig gemaakt op ontwikkelingen op dat gebied.
Ik ben het best op het snijvlak van informatie en juridische dienstverlening. Onderwerpen zoals “innovatie”,”kennis delen” of “sociale media” in het juridische domein zijn speerpunten. Ik ben zeer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op dat gebied, zowel nationaal als internationaal.
Ik kom niet altijd toe aan het schrijven van mijn blogs. Maar of het nu gaat om de laatste trends in het notariaat online of buitenlandse intitiatieven zoals LegalZoom of RocketLawyer, ik ben er persoonlijk van op de hoogte en ken alle mensen die er bij betrokken zijn.
Ik heb meer dan tien jaar meegewerkt aan de onderzoeken die ten grondslag liggen aan de jaarlijkse Stand van de Advocatuur.

Advies

Ik geef duidelijke en concrete adviezen. Geen theoretische beschouwingen, maar duidelijke plannen waar je mee aan de slag kan. Ik ben al meer dan vijfentwintig jaar ondernemer. Dus van mij kan je verwachten dat ik plannen maak waar je geld mee kan verdienen.
Ik maak ook analyses van de gevolgen van technische innovatie voor jouw business. Ik ben creatief en eigenwijs. Ik kijk graag vooruit.
Ik heb ervaring met scrum, agile en andere vormen van werken.

Duidelijk

Mijn lezingen zijn duidelijk. Vaak verrassend en voorzien van een leuke visuele ondersteuning.

Parool Pablo van Klinken
Pablo leest al in 1961 de krant

Aanwezigen blijven wakker en worden geprikkeld om mee te denken. Ik spreek zonder haperingen, herhalingen en andere irritante verstoringen.
Ook heb ik jaren ervaring met interviews voor radio, tv en geschreven pers. Ik kan kort en bondig formuleren zonder uitgebreide slagen om de arm. Doordat ik onafhankelijk opereert kan ik zaken duidelijk benoemen.