Management

Home » Over ons » Management
Pablo van Klinken

Het management is in handen van mr. Pablo van Klinken (1961), een ervaren ondernemer. Ik wil met Justitia Omnibus bijdragen aan het toegankelijk maken van het recht voor iedereen.

Pablo zegt over het nieuwe bedrijf:

Met dit bedrijf wil ik op een nieuwe manier zaken doen. Het is en blijft natuurlijk een commerciële onderneming, maar dat is niet in strijd met het streven naar een betere samenleving. We willen het recht letterlijk toegankelijk maken voor iedereen. Tegelijk willen we als bedrijf het milieu zo min mogelijk belasten. We willen iets bijdragen aan de samenleving via ons 1-1-1 model.

Ervaring

Ik ben al uitgever en innovator sinds 1994. Ik zette al twee keer eerder een elektronische uitgeverij op. Mijn laatste bedrijf, de juridische uitgeverij KSU, is een van de weinige nieuwe juridische uitgeverijen die een snelle groei hebben doorgemaakt (2x Deloitte Fast 50 op rij). In iets meer dan tien jaar tijd werd vanuit het niets een middelgrote uitgeverij opgebouwd. Het bedrijf werd bekend met uitgaven zoals Advocatie.nl, De Stand van de Advocatuur en Legal Eagle. KSU heb ik verkocht aan het veel grotere Sdu.

Nevenactiviteiten

Naast mijn werk voor Justitia Omnibus zet ik me in voor Gered Gereedschap. Je kunt mij altijd wakker maken voor een goed doel. In het verleden heb ik vele bestuursfuncties bekleed, onder andere in een politieke partij en in een werkgelegenheidsproject. Wij hebben vijf kinderen (in deeltijd) en ik ben een enthousiast ruiter.

CV

Regelmatig verschijnt een artikel over innovatie in het juridisch domein op deze site van mijn hand. Je kunt me inhuren voor advies over innovatie en recht, bovendien ben ik een ervaren spreker over deze onderwerpen.
Wil je nog meer weten? Dan kijk je even naar mijn profiel op LinkedIn.