Voor Juristen

Home » Voor Juristen

Samenwerking juristen met Justitia Omnibus recht voor allen

Justitia Omnibus is de uitgever van diverse websites.
De uitgaven die wij maken zijn ook zeer geschikt voor juristen. De juridische modellen zijn geschikt voor de dagelijkse praktijk. Je kunt alle juridische documenten op onze sites afnemen op de manier die jij wilt: eenmalig, een abonnement per maand, een abonnement per jaar. Direct afrekenen met iDeal, op factuur, ook hierin is alles mogelijk. Wil je een andere vorm? Wij staan overal voor open.

Profileer je en krijg meer klanten

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor juristen om met ons samen te werken. Zo kunnen advocaten en andere juridische adviseurs onze tools onder hun eigen naam aanbieden.

Voor advocaten en andere juridische adviseurs is een samenwerking mogelijk op Overeenkomsten.nl Hiermee kun je je profileren naar jouw potentiële klanten.
Met een persoonlijke profielpagina op Overeenkomsten.nl ben je zichtbaar voor duizenden rechtzoekenden per maand. De site selecteert de getoonde juristen mee met de documenten die bezoeker bekijkt. Dus zoekt een particulier een brief over ontslag, dan worden alleen juristen getoond die op dat terrein en voor die doelgroep werken.
Er zijn verschillende varianten, gratis basisvermelding of een betaalde vermelding.
Opname op Overeenkomsten.nl levert u een hoogwaardig vermelding op het internet. De site ontvangt meer dan 5.000 unieke bezoekers per maand. Je wordt dus duizenden keren per maand gezien door mensen met een juridische vraag.

Notarissen op DoeHetZelfNotaris

Voor notarissen is er de mogelijkheid om mee te werken aan DoeHetZelfNotaris.nl het concept dat al vele duizenden aktes heeft opgeleverd voor de aangesloten notarissen. De bezoeker van de site beantwoordt een intelligent vragensysteem. Hierna kiest de cliënt een notaris in zijn eigen regio. Die neemt contact op en helpt de klant verder met het afronden van de akte. Mede door onze samenwerking met ABN AMRO zijn er bijzonder veel aktes per maand.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe notarissen in plaatsen waar wij nog niet vertegenwoordigd zijn.Doehetzelfnotaris
De ervaring leert dat iedere nieuwe notaris vanzelf nieuwe aktes ontvangt. Dat is mede het gevolg van onze perfecte landelijke Google campagnes. Die leveren een schaalvoordeel op waar geen individueel kantoor tegenop kan.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om mee te werken. Sommige kantoren profileren zich met de samenwerking terwijl anderen dit juist in stilte doen. Ook is er een stroom aan offerteverzoeken voor notarissen van bezoekers die geen standaardwerk zoeken.