Voor notarissen

Home » Voor Juristen » Voor notarissen

Doehetzelfnotaris.nl

Doehetzelfnotaris

Onze website www.doehetzelfnotaris.nl is de grootste en meest succesvolle site voor notarisdiensten in Nederland.
Maandelijks worden honderden aktes gemaakt door de bezoekers van deze site. Zij passeren die akte bij een aangesloten notaris. Met die notaris zijn zij ook de overeenkomst aangegaan en daar rekenen zij ook af. Wij doen de bemiddeling.
DoeHetZelfNotaris werkt samen met gerenommeerde partijen zoals de ABN AMRO bank. Wij maken voor de bank exclusief de Verklaringen van Erfrecht.

Intelligent online

De bezoeker kan op onze site verschillende aktes voorbereiden. Dat gebeurt aan de hand van een intelligent vragenspel. Vragen reageren op eerdere antwoorden. Dit mondt uit in een conceptakte en vragenlijst. Die gaat naar de notaris, waarna de notaris de conceptakte aan de klant stuurt.
Wij ondersteunen onze notarissen niet alleen door ze aktes aan te leveren. Wij verzorgen ook aanwezigheid online en op sociale media zoals Facebook en LinkedIn. Je zet een forse stap naar zichtbaarheid online.

Deelnemen

Het netwerk van notarissen is al zeer fijnmazig. Er is soms ruimte voor uitbreiding of vervanging. Wij bieden de aangesloten notarissen exclusiviteit in een bepaalde regio. De afgelopen twee jaar is het netwerk bijna verdubbeld. Wij zijn strikt in welke kantoren er kunnen deelnemen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden voor het notariaat. Dat zijn ze dus ook en misschien wel juist voor ons als online dienstverlener.
Wil je meer weten, lees dan de uitgebreide documentatie op doehetzelfnotaris.nl. Je kunt ook direct informatie bij mij opvragen.